Afscheid Willy Jarir

Met ingang van 1 augustus gaat onze directeur Willy Jarir gedeeltelijk met pensioen en zal ze stoppen met haar werk op de Ichthusschool. Op 1 augustus 1999 is ze als leerkracht gestart in groep 1 en 2 en heeft daarna in alle groepen gewerkt. In 2004 is ze directeur geworden. Willy heeft hard gewerkt met het team om van de Ichthusschool de prachtige daltonschool te maken die het nu is. Nu vindt ze het tijd om het iets rustiger aan te doen. Ze gaat nog niet helemaal met pensioen want ze blijft als directeur nog verbonden aan de Paadwizer in Oentsjerk. Op woensdag 7 juli gaan we samen met de kinderen feestelijk afscheid van haar nemen. We gaan haar erg missen en hopen haar zeker nog eens terug te zien op de Ichthus.